Vi är en Mekonomen Bilverkstad

Vilket betyder att vi har kunskap och utrustning för att utföra dom flesta arbeten.

Bland annat har vi tillgång till tekniskt datastöd med information om bland annat fordonselektronik, serviceintervaller och mycket mer.

För att du skall känna dig trygg som kund hos oss på Mekonomen bilverkstad så lämnar vi alltid 3 års Mekonomengaranti på reservdelar!

Ny bil med garanti?

Du behöver inte oroa dig om din bil fortfarande har fabriksgaranti. Garantin gäller även om du servar och reparerar din bil hos oss på Mekonomen Bilverkstad då vi alltid utför ett fackmannamässigt arbete enligt tillverkarens instruktioner. Och vi använder reservdelar med minst motsvarande kvalité som biltillverkaren föreskriver. I enlighet med de nya EU-reglerna har vi tillgång till samma erforderlig information och tekniska utrustning som märkeshandeln. Därför kan du med fördel serva din nya bil hos en Mekonomen Bilverkstad då ingen tveksamhet råder huruvida garantin gäller eller inte.
 

Nu har vi utrustning för att
kontrollera, serva och fylla på din klimatanläggning (AC)Sune

Utbytta delar


Texacojacka
 


Rolf myser på minigrävaren


Nya Lyften


 

VI ÄR EN
ACKREDITERAD VERKSTAD

HP MOTOR Är en ackrediterad verkstad och kan hjälpa dig att "släcka tvåor".

Anmärkning hos Bilprovningen?

Gick din bil inte igenom besiktningen eller polisens flygande inspektion?

Istället för att låta Bilprovningen utföra efterkontrollen kan vi reparera felet och intyga åtgärden, dvs "släcka 2:or".

Det betyder att du inte behöver åka tillbaka till Bilprovningen.

Du spar tid samt att kostnaden för efterkontrollen är samma hos oss som hos Bilprovningen.
 


HP


Anders


 


 

   
PV. HPs nya renoveringsobjekt

 


Du bör laga ditt stenskott så snart du upptäckt det. Att behöva byta en hel framruta som spruckit är kostsamt och tar tid, det är då betydligt smartare att laga ett stenskott innan det börjar spricka. Kostnaden är från 0-200:- i självrisk beroende på vilket försäkringsbolag du har.
Finns även för bensindrivna bilar !
HP-MOTOR Återförsäljare