MEKOCARD

 
 

HP MOTOR & PREEM HEDE

Mekocard – ger dig valfrihet

Samla dina servicekostnader på ett ställe och få bättre kontroll på dina bilkostnader. Mekocard är ett kort med tre olika sätt att fördela dina inköp som du gör hos Mekonomen Bilverkstad och i Mekonomens butiker. Det är alltid samma kort och konto vilket innebär att du vid varje köptillfälle väljer det betalningssätt som passar dig bäst för det aktuella köpet.

Mekocard - Betalkortet

Ett enkelt sätt att vid varje betalningstillfälle bestämma om hela summan skall betalas eller om det passar bättre att fördela kostnader över valfritt (max 24 månader) antal månader. Betalar du hela summan vid första avin tillkommer inga räntor eller avgifter. Väljer du att inte slutbetala beloppet debiteras ränta, f.n 1,66% per månad på restbeloppet från köpdatum och en aviavgift på 25 kr på varje månadsavi.

Mekocard – Fördela kostnaderna på 4 månader utan ränta och utan avgifter Med vårt 4 månaders ränte-och avgiftsfria alternativ fördelar du kostnaderna över en längre period på ett enkelt och bekvämt sätt. Beloppet fördelas i fyra lika stora rater och ingen aviavgift eller administrativ avgift tillkommer. Minibeloppet för köp är 1200 kronor.

Mekocard – Fördela kostnaderna på 6 månader. För de större köpen finns vårat 6 månaders räntefria alternativ. Varje månad får du en avi med lägsta beloppet att betala in. Följer du betalningsplanen återstår ca hälften av det ursprungliga beloppet efter den räntefria perioden och du har ytterligare 18 månader på dig att betala hela skulden. Naturligtvis står det dig fritt att betala mer varje månad så hela beloppet är slutbetalat efter sex månader. Lägsta köpbelopp är 2000 kronor. En administrativ avgift på 145 kronor debiteras första avin och 25 kronor i aviavgift tillkommer på varje avi.

Ansök i butik och handla direkt. Fyll i ansökan i din Mekonomenbutik eller Mekonomen bilverkstad så gör vi en kreditbedömning och du får svar direkt om den blir beviljad. Du kan sedan handla direkt på ditt nya Mekocard. Hela processen tar bara ett par minuter. En kreditupplysning tas som du får hemskickad inom några dagar.

Prata gärna med personalen i butiken eller verkstaden så berättar de mer om Mekocard och vilka möjligheter det ger.

Grundvillkor för Mekocard

För att ansöka om Mekocard måste du uppfylla dessa krav.

  • Lägst 18 år

  • Årsinkomst på lägst 125 000 kronor, för pensionär gäller 90 000 kronor

  • Inga betalningsanmärkningar

  • Max kredit, 50 000 kronor

  • Max kredittid, 24 månader